fbpx

Страхотни сайтове на справедлива цена!

Изработка на уеб сайт на цени от 289 лв.(без ДДС)

Целта ни е да изградим за Вас най-добрия уеб сайт на най-добрата цена. И това не е всичко – можете винаги да разчитате на нас при последващ проблем и ние никога няма да откажем съдействие.

 

Свържи се с насВиж повече

Създаваме Успешни Онлайн Бизнеси от 2010

Вече повече от 11 години създаваме не само Уеб Сайтове но и успешни Онлайн Бизнеси. Сайта е сърцето на всеки бизнес който се развива и Онлайн. Ние сме отговорни за лицето на бизнеса ви в режата и приемаме много сериозно тази отговорност.

Последни проекти

Част от последните ни проекти които изградихме с много любов и разбира се в симбиоза с нашите клиенти.

Фирмен сайт за Неотех ЕООД

Бяхме потърсени от клиента ни, за да изработим първи сайт за него. Целта на проекта беше да изградим красив и функционален сайт с наличната информация и медия. В допълнение оптимизирахме сайта по основни ключови думи за по-добро показване. Сайта е изработен в две езикови версии.

Нов сайт за Коником ООД

Клиента ни потърси със задание да изработим нов сайт за фирмата. Старият фирмен сайт нямаше мобилна версия и беше изграден на остаряла платформа, която няма опция за надграждане и осъвременяване. Текущият сайт е изграден на модерна платформа с мисъл за бъдещето.

Нова структура и оптимизация за Лотус Хърбс

Целта на проекта беше да изградим сайт с модерна, топла и свежа визия която предразполага клиента и го приобщава бързо. Извършихме и оптимизация за търсачки по всички важни ключови думи на клиента и постигнахме челни позиции и много органичен трафик.

Онлайн присъствие за Активи одит консулт ЕООД

Бяхме избрани да направим сайт за Активи одит консулт ЕООД и да съберем на едно място всичко което предлагат. Изискването беше да направим лесно четим сайт с услуги и цени. Разбира се направихме и изключително важната за конкурентна ниша SEO структура на сайта, за да се класира клиента адекватно в търсачките.

Вем Строй 86 ЕООД със сайт и свежа визия

Клиент без предишен сайт с желания за изграждане на такъв. В сучая екипа ни беше ангажиран с цялостната визия от логото до дизайна на сайта и цветовете. Проекта е изграден на най-добрата платформа и се използват последните тенденции в уебдизайна, за да осигурим максимално добра клиентска удовлетвореност и оптимизация.

Уникални идеи

Нашият екип ще ви даде уникални идеи за новия ви уеб сайт, родени от години опит и работа с всички възможни бизнес ниши.

Прецизно Планиране

Ще планираме заедно целия процес и Вие ще знаете винаги на кой етап се  намира проекта Ви.

~

Постоянна сигурност

Имате директен достъп до уеб сайта си докато се разработва. Ако нещо не е наред се коригира на момента.

Лидери в България по изработени сайтове и онлайн услуги 10 поредни години.

10 поредни години сме лидери на българския пазар по предлаганите от нас услуги. Целият ни екип постига завидни резултати в задоволяването на клиентите ни и получаваме огромно удобрение на издадените проекти и проведените кампании.

%

Средно увеличение на приходите на нашите клиенти

%

По-ниска цена от предлаганите на пазара за идентична услуга

Къде се намираме

Добре дошли сте при нас!

гр. София, бул. Джавахарлал Неру 28, Силвър бизнес център

Пиши ни