w

Обаждане

Заяви обаждане

Facebook

Услуги

Изработка на сайтове

Научете повече…

Facebook маркетинг

Научете повече…

Присъствие и реклама в Google

Научете повече…

Виртуална разходка

Научете повече…

Онлайн присъствие и банери

Научете повече…

Партньорства

Научете повече…

Изработка на сайтове

Идеята не е да имате уебсайт, защото е модерно, идеята е да е правилно планиран, хармонично изработен, така че да внесе стил във вашият бизнес. Базиран на нашия опит вашия уеб сайт трябва да бъде направен така, че когато го видят вашите потенциални или настоящи клиенти, да си кажат: “на тези професионалисти искам да се доверя!” Ще ви предложим работеща концепция, дизайн и структура, с които да видите резултати за най-кратко време. Ние проектираме, разработваме и поддържаме уеб сайтове със силно въздействие, които генерират потенциални клиенти, продават продукти и разказват истории!

Поискай оферта
Facebook маркетинг

Facebook маркетинг

На днешно време, всеки потребител разполага с достъп до социалните мрежи, те са едни от най-разпространените варианти за всяка компания и най-посещаваното място в световен мащаб. Чрез тях можете да обявите вашата дейност, да се популяризирате постоянно и да разширявате кръга си от клиенти. Там може да публикувате целия си набор от продукти и услуги и така да го превърнете във вашия виртуален магазин. Ние ще ви помогнем това да бъде уникално и да ви отличи от вашите конкуренти. Ще използваме креативния си нюх към естетично съчетано с полезното.

Присъствие и реклама в Google

Изграждането на добра SEO и PPC стратегии е от изключително значение в съвременният маркетинг. Ние имаме огромен опит във всеки аспект на присъствието и рекламата в Google. Умеем успешно да съчетаваме SEO усилилията с кампании с платени реклами и ретаргетинг. Друг важен аспект е локалното присъствие на бизнеса и най-вече Google My Business. Изключително полезен и необходим за вашите клиенти да ви открият лесно и точно. Препраща GPS и мобилни устройства към вашето точно местонахождение. Можете да публикувате телефони за връзка, така че при откриването ви чрез тяхното мобилно устройство те могат директно да се свържат с вас за въпрос, консултация или заявка.

Поискай оферта
Виртуална разходка

Виртуална разходка

Позволете на клиентите си да надникнат зад кулисите. Тя е част от стратегията за развитие и разрастване. Този метод навлезе в последните години и се доказа като изключително ефективен. Той представя вашия бизнес чрез съчетание от 360º панорамни снимки,които ще разходят клиентите ви във вашия обект, ще ги пренесат в атмосферата и технологията на работа.